Regulator Complete®

Regulator Complete® er sammmensat sådan, at du kan nøjes med at dosere det i kombination med kvalitetsstråfoder som hø og wrap og du kan også selv tilsætte fx ekstra lucerne, soyaskrå, opblødte roepiller og/eller olie m.m., hvis din hest ikke bliver dækket fuldt ud med næringsstoffer gennem stråfoderet.

Det er vigtigt, at hesten får den største del af sit foder som stråfoder. Det giver hesten en lang tyggetid. Heste, der tygger meget, producerer nemlig meget spyt – og spyttet neutraliserer syren i maven og mindsker dermed risikoen for mavesår.

Din hest kan have behov for ekstra protein, ekstra kalorier eller ekstra tyggetid. Men det er ofte forskelligt fra hest til hest. To ellers ret ens heste kan have vidt forskellige energibehov. Når du – eller en ekspert – bedømmer energibehovet for den enkelte hest, skal det altid ske med nøje iagttagelse af hestens trivsel og foderstand/huld.

Få fuldt overblik i fodervejledningen og doseringsskemaet.

Skabt af eksperter med respekt for hestens behov

Regulator Complete® er et højkoncentreret præstationsfoder – som udmærker sig ved helt unikke egenskaber. De aktive ingredienser i tilskudsfoderet er udvalgt og sammensat af specialister i hesteernæring, som har ekstra fokus på nyeste viden og forskning. På den måde kan du altid føle dig tryg ved og sikker på, at din hest er fuldt og helt dækket ind på foderet således, at den præsterer optimalt.

Dine fordele ved Regulator Complete®

 • Du er sikret et af de bedst sammensate foderprodukter på markedet.

 • Dit foder er optimalt til alle typer heste, også konkurrence- og avlsheste.

 • Du behøver bare én fodertype – det gør det enkelt at fodre.

 • Det er nemt at fodre efter doseringsskemaet.

 • Din hest får et foder, med et særdeles lavt stivelse- og sukkerindhold.

 • Din hest får altid alt det, den har brug for – også spormineraler.

 • Du forbedrer din hests restitution og øger dens præstation.

 • Din hest får en bedre fordøjelse.

 • Du styrker hestens immunforsvar.

 • Du øger dens modstandskraft mod inflammationer.

 • Du kombinerer let med andre typer foder fx fibre, protein eller olie.

 • Regulator Complete® er konkurrencedygtig på markedspris.

Læs mere på https://www.regulatorcomplete.com/da/tilskudsfoder-til-heste/

Heste i frihed har flere og mere varierede valgmuligheder

Regulator Complete® er det multiprodukt, som din hest har brug for. En hest, der lever i frihed i naturen kan selv vælge, hvilke urter og planter den vil æde og den har også mulighed for at slikke på sten og klipper – og således få dækket sit behov for de nødvendige mineraler og spormineraler. Den mulighed har de fleste af nutidens heste ikke. Derfor er det så altafgørende, at dit foder er beriget med alt det, din hest har behov i hverdagen.

Antiinflammatoriske egenskaber og bedre fordøjelse

Urterne, kiselen, de organiske mineraler og vitaminerne i Regulator Complete® styrker immunforsvaret, virker antiinflammatorisk og giver hesten en optimal fordøjelse. Det er nødvendigt, så den kan optage og udnytte alle ingredienserne fra det andet foder, som den også fodres med. Hesten opnår således en forbedret restitution – og øger dermed også sine evner for at kunne præstere.

Uden korn og med et særdeles lavt stivelses- og sukkerindhold

Heste med lav tilførsel af stivelse har også lavere mælkesyreniveauer i kroppen. Dermed får de mulighed for at opnå en højere ydeevne. Regulator Complete® er intelligent fodring, fordi du altid kan sikre, at din hest får præcis den optimale portion af vitaminer, mineraler og spormineraler, som dækker dens behov i forhold til arbejdsindsatsen – hver dag vel at mærke!

Når du anvender Regulator Complete®, så undgår du at gå på kompromis med den optimale, daglige dosering af vigtige næringsstoffer, såsom vitaminer, mineraler og spormineraler. Således skaber du den sundeste situation for din hest – også i perioden op til store præstationer.

Fakta

Regulator Complete® indeholder ikke korn. Derfor er indholdet af stivelse særdeles lavt.

Kvalitet behøver ikke at være dyrt

Du kan fodre med Regulator Complete® evt. i samspil med andre rene råvarer som fibre, protein eller olie – og så selvfølgelig godt stråfoder – i stedet for at anvende en foderblanding som fx vitaminmüsli med korn. Hvis du gerne vil fodre med korn, er det meget let selv at tilsætte. Derved sparer du faktisk penge. En sundere hest og en hest i trivsel, som bliver fodret korrekt, skal heller ikke så ofte til dyrlægen.

Pris: Regulator Complete 310 kr. pr. sæk á 20 kg.