Skip to main content

Vi forhandler pelspleje-produkterne fra ingrediPet-serien.

Produkterne kan bruges til mange forskellige slags kæledyr med pels, både heste, hunde katte, marsvin og kaniner.

Vi har

  • shampoo (svanemærket)
  • balsam (svanemærket)
  • Heat Protecting Spray
  • Straightening Balm

Shampoo:

 IngrediPet Moisturizing Shampoo er en plejende shampoo til pelsen. Har du en hund, kat eller kanin, der trænger til at få renset pelsen, kan Moisturizing Shampoo hjælpe dig med at få pelsen skinnende rent.

Shampooen indeholder forskellige plejende ingredienser. Nogle af disse er jojobaolie og avocadoolie. Disse plejestoffer virker effektivt i pelsen, hvor de tilfører fugt og næring, så pelsen efter vasken bliver sundere at se på, uden at fedte. Samtidig får pelsen tilført en flot glans.

IngrediPet Moisturizing Shampoo bærer svanemærket. Svanemærket er din garanti for, at produktet er blevet fremstillet på en bæredygtig måde, og indeholder gode ingredienser til dit kæledyr.

 

Balsam:

IngrediPet Moisturizing Conditioner er den perfekte conditioner til dit kæledyr, der trænger til at få vasket og plejet pelsen. Conditioneren indeholder forskellige plejende ingredienser til pelsen. Disse er bl.a. jojobaolie og olie fra sojabønner. Ingredienserne tilfører pelsen fugt og næring. Derudover har de en blødgørende virkning på pelsen, hvilket gør det nemmere for dig at frisere pelsen efterfølgende.

IngrediPet Moisturizing Conditioner er svanemærket. Dette giver dig god samvittighed overfor dit kæledyr og miljøet.

 

Straigtening Balm:

 Har du et kæledyr der har en lang pels, som du ønsker at frisere, fordi det skal stille op til en konkurrence? Eller kan du godt lide at frisere pelsen på dit kæledyr til hverdag og fest? Så kan Straightning Balm hjælpe med at beskytte pelsen mod skader fra varmeværktøjer.

 

Heat Protecting Spray:

 ingrediPet Heat Protecting Spray er en varmebeskyttende spray, der beskytter pelsen og huden, når dit kæledyr bliver føntørret.